Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

Maison 13, un spatiu indraznet si multifunctional pentru toate tipurile de evenimente 31-01-2017

 

 

 

Maison 13 este locul în care arhitectura, designul, arta, cultura, fotografia și gastronomia se întâlnesc pentru a contura un stil de viață aparte. Am creat un spațiu dedicat evenimentelor ieșit din tipare, creativ, spectaculos și surprinzător, dar în același timp elegant, rafinat, prietenos și primitor, acel “special place” unde detaliile fac diferența.

 

La Maison 13 poți organiza un eveniment privat, corporate sau o simplă întâlnire de afaceri. Gândim fiecare eveniment ca pe ceva unic și ne asigurăm de reușita acestuia, indiferent de amploare. Spațiul multifuncțional se pretează perfect unei întâlniri de afaceri cu ușile închise, de 15 persoane, dar și petrecerilor grandioase cu peste 140 de invitați. 

 

 

Maison 13 este un spațiu de excepție, aici totul are o poveste. Casa este monument de arhitectură care pastrează elemente originale, de la începutul secolului XX, ce dau  o savoare de neegalat locului. Mobilierul minimalist pune în valoare detaliile arhitecturale ale clădirii. Serviciile de calitate sunt completate cu un meniu conceput de specialiști în domeniu, iar selectia de băuturi e realizată astfel încât să satisfacă exigentele celor mai fini cunoscători. Terasa permite extinderea oricărui eveniment într-un cadru plin de verdeață.

 

Maison 13 este poziționat în una dintre cele mai frumoase zone din Bucuresti – între Parcul Icoanei și Parcul Ion Voicu.

  

 

Pentru a intra în atmosfera locului, te așteptăm pe Dumbrava Rosie nr. 2, sector 2, București. Pentru oferte de preț personalizate și informații referitoare la serviciile noastre ne poti contacta pe mail la adresa: andra@maison13.ro sau la numărul de telefon 0723 186 028.