Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

‘Made in Romania’ – proiect BVB adresat companiilor cu potential de crestere 15-02-2017

Urmărește-ne cu un Like pe pagina FNTM de Facebook, AICI.


Nominalizeză și tu o companie cu o poveste impresionantă și cu un poțential mare de creștere!


Bursa de Valori București (BVB) lansează proiectul "Made in Romania", un program de îndrumare pentru 15 companii prin sprijin și mentorat, training-uri, workshop-uri, oportunități de dezvoltare a afacerilor. 

 

Programul "Made in Romania: liga celor 15 companii unice pentru creșterea economiei românești” va avea loc în perioada aprilie - noiembrie 2017.


Bursa de Valori București și partenerii săi vor ghida 15 companii, oferindu-le training-uri, workshop-uri, oportunități de dezvoltare a afacerilor, pentru a impulsiona creșterea organică a companiilor. Training-urile oferite vor cuprinde mai multe arii de interes pentru orice companie în creștere, printre care: branding, marketing și tehnici de vânzare, dezvoltarea de produse, consultanță în management, alternative de finanțare, raportare financiară, relația cu investitorii, procesul de listare la bursă și alte subiecte asemănătoare
", se arată într-un comunicat publicat de AGERPRES. 
 

"Made in Romania" include 3 etape, respectiv nominalizarea companiilor, selecția unei liste scurte de 50 de entități și desemnarea finală a celor 15 companii care vor intra în Liga BVB.


Nominalizarea companiilor: perioada 6 - 19 februarie

 

Bursa de Valori Bucuresti invită antreprenorii și reprezentantii companiilor din România să-și prezinte propriile nominalizări prin intermediul unui formular disponibil pe site-ul proiectului: www.bvbleague.ro.
 

În același timp, un Comitet de Nominalizare format din experti locali implicati in mod activ in comunitatea antreprenoriala si de afaceri din Romania va o listă de companii nominalizate.


În a doua etapă, respectiv în perioada 20 - 21 februarie, BVB, împreună cu membrii Comitetului de Nominalizare, vor selecta o listă scurtă de 50 de companii ce vor trece în ultima etapă.

Participarea la acest proiect este gratuită și voluntară. Companiile desemnate de către terți vor fi informate cu privire la desemnarea lor și li se va cere să iși exprime acordul pentru a fi luate în calcul pentru clasament.


Cele 15 companii ajunse în finală vor fi anunțate oficial pe 23 martie 2017, în cadrul primei ediții a Bucharest Entrepreneurship Forum, organizat de Bursa de Valori București.
Una dintre cele 15 companii va fi aleasă prin votului publicului, până la 11 martie.
 

Proiectul este realizat împreună cu Grupul Financiar Banca Transilvania, Google, Mazars și NN.

Surse: Bvbleague.ro  |  
EconomicZoom.ro