Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

Leadership fara cravata, la Poiana Brasov! 01-07-2010

 

“Leaders keep their eyes on the horizon, not just on the bottom line”. Fii si tu inspirat vara aceasta de o experienta unica si inlocuieste trainingurile obisnuite cu un mix de leadership fara cravata. LEADERS Romania iti propune Leadership Academy 2!


 
Creat special pentru noua generatie de manageri si antreprenori, Leadership Academy te invita o saptamana la Poiana Brasov, intre 25-31 iulie, ca sa gusti leadership-ul la racoare. Un mix de workshopuri, sustinute de traineri de top, povesti ale unor oameni de succes din diverse domenii de activitate din Romania, precum si simulari de business coordonate de antreprenori romani intr-un cadru deloc formal, iti vor crea o experienta de leadership altfel decat cea cu care esti obisnuit.


 
Leadership din experiente, si nu din carti, iti vor impartasi: Marius Ghenea, Presedinte, PC Fun; Radu Enache, CEO, HP Romania; Profesor Doctor Niels Schnecker; Dan Pascariu, Presedinte, Unicredit Tiriac Ban; Aliz Kosza, Director General, Fabryo; Nicu Alifantis, Artist; Eliza Rogalski, CEO, Tempo Creative Group; Oliver Olson, Program Director, Maastricht School of Management Romania; Daniel BichiƟ, Trainer NLP, Competent Consulting; Andreea Ionescu, Managing Partner, ConsultWare; Mihai Dragoi, Managing Partner, HR Dimensions. Lista liderilor de top nu se opreste aici. Pentru mai multe informatii acecesati: www.leadershipacademy.ro.


 
Evenimentul se adreseaza tinerilor manageri si antreprenori, conducatorilor de ONG-uri, celor care au minim 2 ani experienta in conducerea unei echipe si doresc un altfel de leadership
 


Locurile sunt limitate iar pentru a putea fi unul dintre cei 26 de participanti va invitam sa accesati urmatorul link: http://www.leadershipacademy.ro/index.php?page=inregistrari.

 


Membrii FNTM beneficiaza de o reducere speciala de 10%.


*Taxa de participare include toate cele 6 nopti de cazare la Hotelul Rina Vista din Poiana Brasov in regim all-inclusive, suportul de curs si toate materialele de training printate.


 
CONTACT:
Adelina Maria
Program Director Leadership School & Academy
LEADERS Romania
E-mail: adelina@leaders.ro
Tel: 0722 193 066