Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

Lansare Club Tineri Antreprenori 06-05-2010

JCI Bucuresti te invita la evenimentul de lansare al Clubului Tineri Antreprenori pe 20 mai, ora 18:00, la Bucharest Hubb.

 

Intr-o abordare noua si interactiva, Clubul isi propune sa aduca fata in fata experienta unor oameni de afaceri si provocarile unui business la inceput de drum al tinerilor antreprenori. Lista completa a mentorilor o gasesti aici.

 

Pregateste-ti un elevator pitch pentru a castiga una din cele 20 de burse oferite de Fundatia Post-Privatizare, ce iti vor asigura membership-ul in Club.

 

Conceptul intalnirilor lunare ale clubului:

 

• o gazda permanenta, 3-5 mentori prin rotatie in panel

• 6 intalniri in 2010

 

Ca membru al clubului, vei beneficia de mentorat din partea unor mentori-antreprenori, cu experienta relevanta in infiintarea si managementul unui start-up, dornici sa impartaseasca din experienta si succesul personal.

 

Evenimentul de lansare din 20 mai 2010 va debuta cu un scurt istoric al programului "Tineri antreprenori", urmat de prezentarea unor studii de caz sustinuta de participanti si mentorii editiilor anterioare. Vom continua cu o sesiune de Elevator pitch pentru aplicantii la burse: 1 minut fiecare (30 minute), insotit de feedback de 30" de la 5 mentori din juriu si note.

 

Vom incheia seara cu un panel ce va reuni 3 mentori de la editia din acest an care ne vor explica motivatia de a fi mentor in program.

 

Evenimentul va fi urmat de o petrecere/cocktail.

 

Daca ai in plan infiintarea unei firme in urmatoarele 6 luni sau ai deja o firm cu o vechime de 6 luni, te poti inscrie aici la evenimentul de lansare.