Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

Invitatie la conferinta Pregatire 2014-2020- Studii de caz, Probleme, Solutii, Oportunitati 06-03-2014Autoritatile publice locale, cei mai buni consultanti, reprezentanti ai societatilor de avocatura, societatilor de proiectare si constructii, si nu numai, se intalnesc la Athenee Palace Hilton-Bucuresti, pe 25 martie, la Conferinta de afaceri ’’Pregatire 2014-2020. Studii de caz, Probleme, Solutii, Oportunitati’’.
 

PROGRAMUL CONFERINTEI             FORMULAR DE INREGISTRARE 

[descarca aici]                                                                [descarca aici]

 

Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri va invita sa participati la acest eveniment pentru a afla cele mai bune metode de initiere si dezvoltare a unor proiecte de succes pentru urmatoarea perioada de programare. Specialistii in accesarea fondurilor nerambursabile vor prezenta idei de noi proiecte fezabile, conform Acordului de Parteneriat propus de Romania pentru perioada 2014-2020,  instrumente si metode de cofinantare si prefinantare - studii de caz, metode de crestere a capacitatii de finantare pentru autoritatile publice locale, solutii de parteneriat public-privat.

Evenimentul ofera participantilor si oportunitatea de a cunoaste proiecte de succes realizate din fonduri europene, abordarea manageriala a acestora, problemele intampinate  si solutiile adoptate. Participand la conferinta veti avea ocazia sa va clarificati aspecte legate de finantarea prin fonduri europene, sa interactionati cu cei mai buni consultanti  in domeniu  pentru a  gasi solutii complementare de finantare si co-finantare a dezvoltarii locale, sa cunoasteti alti participanti interesati si sa puteti pune bazele unor parteneriate viitoare.

Puteti interactiona cu reprezentati ai Ministerului Fondurilor Europene si sa aflati care sunt noutatile pentru perioada urmatoare in ceea ce priveste finantarea nerambursabila din fonduri externe.
 

Reprezentanti la varf din Ministerul Fondurilor Europene au confirmat participarea Dl Ministru Eugen Teodorovici si D-na Mihaela Toader, Director al Unitatii de Analiza, Programare si Evaluare.
Vor fi prezente, de asemenea, doamna Violeta Alexandru, Directorul Institutului pentru Politici Publice si reprezentantul BERD, Miruna Gala, Associate Banker
.
Mai multe detalii despre speakerii care vor fi prezenti la conferinta gasiti in Agenda atasata.Sunt asteptati sa participe la conferinta reprezentanti ai: Primariilor, Consilii locale si judetene, companiilor de consultanta,  firmelor de constructii, proiectare si arhitectura, societatilor de avocatura, bancilor, companiilor de utililaje etc.
La conferinta s-au inscris peste 50 de Primarii si Consilii Judetene, dar si reprezentanti ai bancilor, consultantilor, furnizorilor de utilitati si alte companii private.


Daca sunteti interesati sa participati, va rugam sa ne transmiteti completat Formularul de inscriere, la adresa 
office@concordcom.ro
Tel. contact: (+4) 021 3183874

Jos aveti atasat aveti Programul conferintei.