Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

Inscrieri gratuite la programe eLearning prin proiectul Alba Iulia 360 25-06-2018

 

Prin proiectul ALBA IULIA 360, FNTM oferă pentru aproximativ 40 de persoane acces la studiul gratuit al unuia dintre Programele e-Learning de management, antreprenoriat și turism: "Întreprinzător în turism" sau "Antreprenor". 

 

Materia Programelor e-Learning este structurată în module de învațare ale căror tematici cuprind noțiuni de plan de afacere, antreprenoriat, management de proiect, cerere de finanțare, marketing, finanțe, comunicare, IT sau management turistic, după cum urmează:

 

Programul de educație „Întreprinzător în turism”
 (platforma www.intreprinzatorturism.ro):

- Plan de afacere - Cerere de finanțare

- Marketing și promovare                     

- IT&C

- Management financiar

- Management turistic                                                                                                                               

 

 Programul de educație „Antreprenor” 
(platforma www.edusa.ro)

- Firma și mediul economic

- Managementul afacerii

- Marketingul afacerii

- Antreprenoriat și inovare

- Finanțele și contabilitatea afacerii

- Comunicare și negociere

 

În vederea selecției celor minimum 40 de cursanți pentru Programul e-Learning, se va lua în considerare și participarea la acțiunile proiectului ALBA IULIA 360, precum:

 

  • - conferința de motivare antreprenorială, organizată în 25 iulie 2018, în Alba Iulia,
  • - întâlniri de consultanță și consiliere antreprenorială și alte activități organizate prin proiect,
  • - interesul pentru studierea gratuită, în paralel, a Programului de inițiere în Competențe antreprenoriale, acreditat ANC.
     

Invităm doritorii să aplice până la data de 3 august 2018, trimițând către consultantul antreprenorial Claudia Pilat  (e-mail claudia.pilat@fntm.ro, telefon 0745861220) următoarele:

 

  • - Formular de aplicare la eLearning completat (îl puteți descărca de aici, dar e disponibil și la consultantul antreprenorial)
  • - Copie a actului de identitate

 

În vederea absolvirii, cursanții vor studia modulele de curs, vor promova testele online de la finalul fiecărui modul cu un procentaj de minim 70% și vor realiza un proiect aplicativ, care poate fi extins într-un plan de afacere concret.

 

Diploma de absolvire a Programului ales se eliberează online și/sau fizic, sub egida FNTM și a partenerilor.

 

Proiectul „Alba Iulia 360“(cod POCU/18/4/1/101639), cu o durată de 36 de luni, este derulat de Primăria Municipiului Alba Iulia, în parteneriat cu: Liceul de Arte ,,Regina Maria" Alba Iulia, Fundația Națională a Tinerilor Manageri, Filiala de Cruce Roșie a Județului  Alba, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Alba, Fundația PAEM Alba, DAD EXPERTISE S.R.L., BPI Management Consulting Romînia SRL, INTRATEST S.A., Universitatea „1 Decembrie 1918“ din Alba Iulia, Asociația pentru Dezvoltare și Incluziune Socială.

Recrutarea persoanelor interesate de proiect este în derulare și este realizată de către experții Municipiului Alba Iulia. Detaliile legate de înscriere în proiect le puteți afla de la experții: Ioana Ciornei - 0754/847955; Robert Bandi - 0751/364020; Ovidiu Boc - 0766/365725; Geanina Chirilă - 0742/522992; Camelia Crișan - 0740/487596.

Alba Iulia 360  se adresează unui grup țintă de circa 560 de persoane aflate în risc de  sărăcie şi excluziune socială din cinci comunităţi marginalizate ale Municipiului Alba Iulia, în care există populaţie aparţinând minorităţii rome: Zgura, Partoş, Trandafirilor, Barbu Lăutaru, Ciocârliei-Pompieri. Comunitățile sunt situate atât la periferie, cât și în centrul municipiului. Toate serviciile proiectului sunt gratuite.