Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

FNTM, partener la conferinta SMART CITIES AND MARKETPLACES de la Chisinau, 26-27 octombrie 2018 20-10-2018

 

Societatea Liberală, Wilfried Martens Centre for European Studies, fundația oficială a Partidului Popular European, si Fundatia Hanns Seidel Moldova in parteneriat cu Institutul pentru dezvoltare și initiativă socială – IDIS Viitorul din Republica Moldova, Fundația Națională a Tinerilor Manageri și Platforma pentru Educație Competitivă, organizează "Smart city & market places", care va avea loc la Summit Events & Conference Center, in perioada 26 - 27 octombrie 2018. 

 

Vom vorbi pe larg despre smart city pentru ca reprezentanții administrației publice locale și ai mediului de afaceri să înțeleagă cât de accesibil poate fi acest concept dacă ne dorim cu adevărat să îl implementăm în orașele noastre.

 

Vom prezenta surse de finanțare nerambursabile care pot fi utilizate atât pentru proiectele de smart city, cât și pentru alte initiative comerciale sau sociale. Un timp generos va fi alocat managerilor de companii din România și Republica Moldova care doresc să își o piață de desfacere extinsă peste granița dintre cele două state. 

 

Agenda evenimentului: