Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

Evenimentul international Access MBA ajunge la Bucuresti pe 15 mai 04-04-2017

Urmăriți-ne cu un Like pe www.facebook.com/FNTM.RO

 

FNTM partener media

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Access MBA, lider global în organizarea de evenimente educaționale în domeniul afacerilor baza pe întâlniri față în față va reveni la București în data de 15 mai 2017 la hotelul JW Marriott, a anunțat Advent Group, organizatorul evenimentului.

 

„Access MBA creează legătura dintre cei care dețin funcții de conducere în mediul de afaceri și programele MBA de top din întreaga lume prin întâlniri personalizate față în față (One-to-One) între profesioniști cu experiență și reprezentanții școlilor de afaceri”, a declarat Christophe Coutat, directorul general al Advent Group.

 

Evenimentul One-to-One le va permite profesioniștilor din domeniul afacerilor să găsească un program de MBA excelent, care să corespundă contextului și așteptărilor lor.

 

Echipa Access MBA evaluează profilul fiecărui posibil candidat la programul MBA și propune școlile de afaceri potrivite cu care acesta se poate întâlni.

 

Întâlnirile de 25 de minute cu directori de admitere la programe MBA îi ajută pe candidați să identifice programele școlilor de afaceri la care ar dori să se înscrie

 

Turneul Access MBA prezintă 150 de școli internaționale de afaceri și are loc în 40 de orașe din întreaga lume

 

Potențialii candidați din București la programele MBA se pot aștepta să întâlnească reprezentanți ai unor școli precum Tiffin University , IESE Executive MBA, WU Executive Academy și multe altele.

 

Pe lângă întâlnirile față în față cu directori de admitere, participanții la eveniment primesc sprijin de pregătire pentru programele MBA și GMAT, obțin informații cu privire la burse și alte opțiuni de finanțare,află mai multe despre procesul de admitere în cadrul programelor de MBA și participă la discuții în grup cu reprezentații și absolvenții școlilor.

În mod tradițional, absolvirea programului prestigios de Master în administrarea afacerilor (MBA) este un atu important pentru o carieră în mediul de afaceri.

 

Cele mai recente date arată că perspectivele de carieră rămân la un nivel înalt în aproape orice domeniu profesional. În 2016, aproximativ 88 % dintre angajatori au afirmat că ar angaja absolvenți ai programelor de MBA, conform unui sondaj efectuat de Graduate Management Admission Council (GMAC), organizația care se ocupă de examenul GMAT, în 800 de firme de recrutare.

 

„În 2016, continuă să existe o cerere ridicată în rândul companiilor pentru absolvenții de școli de afaceri”, arată raportul. În plus, 89 % dintre respondenți intenționează să efectueze vizite de recrutare în campusuri, subliniind și mai mult ideea că oportunitățile de carieră reprezintă unul dintre avantajele principale oferite odată cu experiența programului MBA.

 

Cererea mare de absolvenți de programe MBA înseamnă și salarii mai mari.

 

Absolvenții programelor MBA care au participat la un studiu anual efectuat de Advent Group în 2016 au subliniat la rândul lor aspectele pozitive, 78 % dintre aceștia susținând că au obținut un loc de muncă cu un salariu mai mare sau că au reușit să avanseze în carieră datorită studiilor lor.

 

Înregistrarea la eveniment

 

Pentru ca Access MBA să identifice cele mai bune opțiuni de școli de afaceri, participanților la eveniment li se cere să se înregistreze pe www.accessmba.com cu mult înainte de data evenimentului (cu cel puțin 5 zile înainte).

Înregistrarea online este gratuită.

 

Despre Advent Group

 

Fondat în 2004, Advent Group este o agenție independentă, în domeniul organizării de evenimente și al comunicării, specializată în studiile din domeniul afacerilor.

 

În fiecare an, Turneele Access MBA și Access Masters pun în contact un număr de 50.000 de potențiali candidați cu 200 de școli de afaceri de top în cadrul a cel puțin 120 de evenimente organizate în întreaga lume.

 

În calitate de lider mondial în organizarea de evenimente MBA One-to-One, misiunea Advent Group este de a crește nivelul de conștientizare cu privire la școlile de afaceri prin intermediul mijloacelor de informare și de a îndruma potențialii candidați către școlile și programele potrivite.

 

Contacte

             

Posibili candidați la programele MBA și înscriere: http://bit.ly/2oBImDF
 

FNTM partener media