Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

Conferinta "Educatia si succesul in afaceri" 10-05-2010

"Educatia si succesul in afaceri" este o conferinta interactiva despre antreprenoriat si management, succes in afaceri si oportunitati sustinuta de:

- Elena Lotrean, Presedinte al CRISPUS Youth, Consultant al Future Capital si fost HR Manager la Adecco Romania unul din liderii mondiali in domeniul resurselor umane.

- Marius Bostan, Presedinte al Fundatiei Nationale a Tinerilor Manageri – FNTM, Senior Partner al VMB Partners lider de piata in Romania in structurarea obligatiunilor municipale, Manager de proiecte in domeniul antreprenoriatului cu o experienta de peste 15 ani in managementul organizatiilor de diverse dimensiuni.

- Ramon Trillo Marquina, Project Manager Depro Inovatie, experienta de peste 7 ani in cadrul Comisiei Europene si reprezentant al unor grupuri de investitori spaniole pentru sud-estul Europei.

Conferinta va avea loc la Universitatea din Alba Iulia, in data de 15 mai 2010, intre orele 10.30-14.00 in cadrul manifestarilor INVESTALBA 2010.
 

Cei trei lectori vor prezenta exemple din experienta proprie si vor incerca sa arate cum teoria invatata la scoala este importanta pentru succesul personal, vor prezenta noi ferestre de oportunitate in contextul actual si cateva elemente practice necesare dezvoltarii personale.

 Conferinta are loc cu sprijinul FNTM si Consiliului Judetean.