Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

Conferință Internațională Urban Talks & Hackathon pentru Inovare, 6-8 Octombrie, Timișoara 26-09-2017

Urmareste-ne cu un Like pe pagina FNTM de Facebook, AICI. 

    

 

UrbanizeHub România și KeepItSimple organizează împreună un eveniment format dintr-o Conferință și un Hackathon de Inovare pe două mari teme: Viitorul Producției Sustenabile și Viitorul Comunității, proiect susținut de Națiunile Unite.

 

Evenimentul internațional Connecting Doers with Opportunity va avea loc la Timișoara, între 6 și 8 octombrie 2017. Aceasta este și prima ediție a seriei de conferințe Urban Talks, ce vor fi aduse de UrbanizeHub în mai multe orașe din România începând cu acest an.

 

Scopul evenimentului este acela de a găsi soluții pentru provocările locale și globale cu care ne confruntăm, de a forma o comunitate de oameni care influențează viața orașelor.

 

Evenimentul începe vineri, 6 octombrie, cu seria de Urban Talks, un concept  nou pentru România, în cadrul căreia 18 speakeri din toată lumea, cu diferite specializări și experiențe în lumea tehnologiei și cea a inovației sociale, vor vorbi despre patru teme principale: Sectorul Social & Comunitate; Educație; Orașele Viitorului; Tehnologie & Inovație.

 

Ziua de vineri se va termina cu un Networking Party, unde speakerii și participanții vor putea forma legături strânse și vor putea profita de oportunitate pentru recrutări, parteneriate și knowledge-sharing.

 

Componenta unică a evenimentului nostru este un Hackathon al Inovării unde participanții vor veni cu soluții IT pentru probleme locale, naționale sau globale.

 

Cele două teme principale ale Hackathon-ului vor fi Viitorul Producției Sustenabile (bazată pe tehnologia Blockchain) și Viitorul Comunității. Hackathon-ul va dura două zile (7 și 8 octombrie) și se va sfârși cu acordarea de premii în valoare de 10.000 dolari în cryptocurrency pentru cele mai bune proiecte dar și cu posibilitate ca cei care vor câștiga își vor prezenta ideile în fața United Nation Social Impact Fund.