Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

Cea de-a doua editie a Galei Forbes Best Office Buildings, 25 februarie, Bucuresti 22-02-2016

FNTM partener media

 

Joi, 25 februarie 2016, va avea loc la Hotel Sheraton, cea de-a doua editie a Galei Forbes Best Office Buildings, eveniment in cadrul caruia vor fi premiati cei mai importanti actori din segmentul office: dezvoltatori, investitori, proprietari, banci, companii chiriase.

 

Ajunsa la cea de-a doua editie, Gala Forbes Best Office Buildings va recunoaste meritele dezvoltatorilor imobiliari, investitorilor, proprietarilor si companiilor chiriase, bancilor si a altor actori importanti din piata office.

 

Dupa o prima editie cu o puternica rezonanta in piata, Forbes Romania reia in acest an procesul de scanare a pietei de birouri si ia in calcul calitatea, design-ul si arhitectura, eficienta modelelor de business si caracteristicile verzi. Toate acestea si multe altele vor fi reflectate in cele 15 premii acordate in cadrul Galei Forbes Best Office Buildings.

 

Spre deosebire de anul trecut, zonele consacrate in care au fost dezvoltate cladiri de birouri in Capitala intra in competitie directa cu hub-urile office din orasele secundare precum Timisoara, Iasi, Cluj-Napoca si Brasov.

 

Editia speciala a revistei Forbes Romania dedicata segmentului office romanesc cuprinde o ierarhie a principalelor hub-uri de cladiri de birouri, realizata pe baza a cinci criterii: stoc, grad de ocupare, structura cererii, livrari si caracteristici verzi.

 

Parteneri ai Galei Forbes Best Office Buildings, editia 2016, sunt BMW, Genesis si Rigips Saint-Gobain.

 

Mai multe detalii si inscrieri AICI