Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

Ce companii germane vor vizita cei 15 manageri români în misiunea economică din Bavaria 21-04-2017

Urmărește-ne cu un Like pe pagina FNTM de Facebook, AICI

 

Program

BAYERN - FIT FOR PARTNERSHIP

19-23 iunie 2017

Industria de morărit, panificaţie şi patiserie

 

14 companii românești participă la misiunea economică „Tehnologii moderne în industria de morărit, panificație și patiserie“ în Bavaria, în perioada 19 - 23 iunie 2017.

Delegația este organizată de Fundația Națională a Tinerilor Manageri (FNTM) împreună cu partenerul german Herbertz Dairy Food Service. 
Mulțumim celor 21 de companii și asociații care s-au înscris la misiunea economică. 


Componența delegației române - Update iunie 2017 
 

În componența delegației române din acest an au fost selectate 15 persoane de conducere, din 14 companii și asociații din industria de morărit, panificație și patiserie, selectate de Ministerul de Economie din Bavaria:

- Adam Tudor, Director General, SC TIMO SERV SRL

- Ambrosie Dănuț - Gabriel, Inginer, SC PATI-PAN MARIANO SRL

- András Ignác, Director General, SC HARMOPAN SA

- Ciocan Andronic Dorin Neculai, Șef unitate panificație, SC PAMBAC SA

Chiș Maria Simona, Consultant sisteme de calitate, SC LA CASA RISTORANTE PIZZERIA PANE DOLCE SRL

- Constantin Gheorghe, Administrator, SC GEOIL EXIM SRL

- Gîrbea Gheorghe, Asociat unic-Manager, SC LIDO GIRBEA SRL

- Irimia Mihaela Camelia, CEO, SC BAKERY STREET SRL

- Mareș Cristina Georgeta, Director economic - Administrator, SC PATISERIA TINERETULUI SRL

- Pamfil Vasilică Ciprian, Asociat -  Administrator, SC V&G OIL 2002 SRL

- Pistol Maria, Director tehnic, SC DOBROGEA GRUP SA

- Popa Constantin, Manager, SC VITOSA SRL

- Sotre Dan, Director adjunct - Responsabil producție, SC LIDAS SRL

- Vîrvorea Nicoleta Luiza, Manager divizie tehnic cercetare, SC DOBROGEA GRUP SA

- Voica Victorița Daniela, Director tehnic, ROMPAN

 

Programul misiunii economice

Pe parcursul celor 5 zile, î
n perioada 19 - 23 iunie 2017, delegația română va realiza vizite și  va avea intâlniri cu peste 15 companii și instituții bavareze.

 

În prima zi a misiunii economice, luni, 19.06.2017

Vizită la MIWE Michael Wenz GmbH, companie între liderii de piață în domeniul cuptoarelor, a sistemelor de refrigerare/răcire și a echipamentelor de automatizare pentru industria de panificaţie.

 

În cadrul vizitei, managerilor români le va fi prezentată compania, metode de tratare a aluatului, procese de automatizare, echipamente și tehnologie de panificație, echipamente second-hand,  o demonstraţie de coacere - tehnologie pilot.

 

În a doua zi a delegației, marți, 20.06.2017 

Vizită la compania Fritsch Gruppe in Markt Einersheim. 

Structura vizitei: întâmpinare și prezentarea companiei, informații despre gama de produse, turul fabricii și discuții.

 

Vizită la Compania IREKS, Kulmbach, furnizor de amestecuri de copt și de amelioratori pentru optimizarea proceselor de coacere. Companie cu filială și în România, inclusive centru de training.

Structura vizitei: întâmpinare și prezentarea companiei, activitaţile desfașurate în România, prezentarea produselor şi serviciilor, turul fabricii.

 

Vizită la Muzeul de Panificație din Kulmbach (Bayerisches Brauereiund Bäckereimuseum Kulmbach e.V.), unde va fi prezentată istoria industriei de morărit, panificaţie şi patiserie și echipamente din domeniu.

 

În a treia zi a misiunii economice, miercuri, 21.06.2017

Se va vizita compania Werner & Pfleiderer, Dinkelsbühl, furnizor mondial de echipamente pentru role, pâine, dospire, răcire, coacere.

În cadrul vizitei, managerilor români le va fi prezentată compania, metode de tratare a aluatului, procese de automatizare, echipamente și tehnologie de panificație, o demonstraţie de coacere.

 

Se va vizita și o altă facilitate de producție a produselor de panificație. 

Structura vizitei: întâmpinare și prezentarea companiei, tehnologie și echipamente de coacere, turul fabricii, demonstrație de coacere.

 

În a patra zi a delegației, joi, 22.06.2017 

Vizită la Bäckerei-Konditorei  Ziegler, o întreprindere de familie mare cu 25 de sucursale în zona Munchen, cu o gamă completă de produse de panificație și patiserie.

Structura vizitei: întâmpinare și prezentarea companiei, turul fabricii, discuții.


Vizită la Academia Bavareză de Panificație (Bavarian Bakey Academy), școală de top specializată în formarea profesioniștilor din domeniul panificație și patiserie, inclusiv instalații pilot și facilități de dezvoltare.

Structura vizitei:

Cuvânt de deschidere, Prezentarea oaspeților

Prezentarea Programului „Bayern-fit for Partnership“

Prezentare: „Pâine și produse de patiserie realizate prin fermentație de lungă durată și cu maia“

Demonstraţie de coacere

Întreruperea fermentației/ înghețare/ maia

Cel mai recent raport de dezvoltare și demonstrații practice

 

Vizită la compania BÄKO München Altbayern und Schwaben eG, organizaţie cooperativă cu o gamă de 12.000 de produse vândute către brutării și patiserii.

 

Eveniment B2B, Mini-targ de tehnologie cu firme bavareze din industria de morărit, panificaţie şi patiserie. La eveniment vor participa cca 6-8 companii bavareze și vor fi întalniri individuale între invitații români și bavarezi.

 

Falkenstein ProjektmanagmentChristian Falkenstein

 

ProLeiTLeonard Mitranescu                         

 

ANTI-GERM International, Memmingen

  

iba MunichNadja Düll                                                          

    The world's leading trade fair for bakery, confectionery and snacks     

               

Light Impex Henze GmbH, Dr. Ellina Sycheva

 

ITT International Technical Textiles GmbHDeggendorf, Olesia Schweiger


- Schur Flexibles Vacufol GmbH
 

Mainfrucht GmbH & Co. KG, Gochsheim


Structura vizitei:

Scurtă introducere a companiilor participante

Întalniri individuale între invitații români și bavarezi

 

În a cincea zi a misiunii economice, vineri, 23.06.2017


Vizită la compania Bäckerei-Konditorei Traublinger, întreprindere de familie mare cu 24 de sucursale în Munchen și în zona München, cu o gamă completă de produse de panificație și patiserie.


Structura vizitei:

- Întâmpinare și prezentarea companiei

- Turul fabricii

- Cafea, discuții
 

Întâlnire de încheiere la Ministerul Bavarez pentru Economie și Media, Energie și Tehnologie, cu prezentarea unui rezumat al misiunii și înmanarea Certicatelor de participare.

 

Misiunea se desfășoară în cadrul Programului „Bayern - Fit for Partnership”, susținut de Ministerul pentru Economie și Media, Energie și Tehnologie din landul Bavaria, prin Bayern International.

 

 

 

Vă invităm să vizionați poze de la alte misiuni economice organizate în Bavaria.

 

Eficiență energetică în Construcții, iunie 2016

 

 

„Tehnologii si procese moderne in industria vitivinicola“, 29 noiembrie - 4 decembrie 2015

 

 

"Utilaje si tehnologii moderne pentru Agricultura", iulie 2014 

 

 


"Hidrocentrale - Tehnologii moderne si concepte inovative", iunie 2013 

 

 

„Industria apelor: Tehnologii moderne in domeniul combaterii inundaţiilor. Adaptare la Directiva Europeană cu privire la Inundaţii (HWRL)“, septembrie 2012

 

 

 Energii regenerabile, noiembrie 2009