Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

Banca Transilvania lanseaza BT Mic, companie dedicata finantarii micilor afaceri 21-02-2017

Urmărește-ne cu un Like pe pagina FNTM de Facebook, AICI.

 

Grupul Financiar Banca Transilvania lanseaza BT Mic, companie dedicata finantarii afacerilor mici.

 

BT Mic acorda finantari antreprenorilor care au o cifra de afaceri anuala de pana la 1 milion de lei, indiferent de domeniul de activitate si de forma de organizare: societati comerciale, persoane fizice autorizate, intreprinderi/asociatii familiale, intreprinderi individuale, liber profesionisti, persoane care desfasoara activitati economice, anunta Banca Transilvania. 

 

Detalii

 

  • - Imprumuturile sunt oferite daca firmele au cel putin 3 luni de activitate economica. Creditele pot avea ca destinatie sustinerea si dezvoltarea activitatii de zi cu zi, achizitionarea de marfa, plata furnizorilor, investitii in puncte de lucru si/sau deschiderea unora noi, achizitia de masini/utilaje etc. 
  • - Prin BT Mic, abordarea clientilor este individuala, personalizata, avand ca obiectiv intelegerea fiecarei afaceri si agrearea unei structuri de finantare care sa asigure dezvoltarea acesteia intr-un mod sustenabil. Clientii beneficiaza de flexibilitate in ceea ce priveste garantiile solicitate si de sume de pana la 120.000 de lei.
  • - Perioada de acordare a creditelor este de pana la 7 ani.
  • - Imprumuturile sunt acordate rapid prin intermediul retelei BT Mic si a Bancii Transilvania.

 

 

BT Mic este coordonat de Cristina Sindile, director general, cu experienta in microfinantare.

 

“BT Mic este o initiativa a echipei noastre, devenita start-up al Grupului Financiar Banca Transilvania prin care ajutam afacerile mici sa creasca. BT, ca banca a oamenilor intreprinzatori, are acum cel mai mare ecosistem de sustinere a IMM-urilor din Romania”, a declarat Ömer Tetik, Directorul General al Bancii Transilvania.

 

Povestea BT Mic – parcursul de la idee la lansare, impresii ale unor reprezentanti ai echipei si care este legatura dintre BT Mic si “BT Mare” (Banca Transilvania) - este prezentata pe Blogul BT.
 

 

Click pe imaginea de mai jos pentru a aplica pentru un credit. 

 

Grupul Financiar Banca Transilvania lanseaza BT Mic, companie dedicata finantarii afacerilor mici