Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

Au inceput inscrierile pentru a doua editie a Summit-ului RePatriot 13-06-2017

 

RePatriot vă invită la a II-a ediție a Summit-ului RePatriot, dedicat cooperării dintre oamenii de afaceri români din străinătate și din țară.

Participanții sunt asteptați pe 4 octombrie, miercuri seara, la cocktail-ul de bun venit. 


A doua ediție a Summit-ului RePatriot va începe în data de 5 octombrie 2017, la București. La lucrările Summit-ului vor fi invitați, alături de oameni de afaceri, reprezentanți ai Administrației Prezidențiale, ai Parlamentului, ai administrației centrale și locale, reprezentanți din domeniul financiar-bancar, academic și cultural.

Pe 6 octombrie dimineața, Summit-ul va continua la Poiana Brașov. Discuțiile vor continua timp de două zile, într-un cadru mai puțin formal, dar aplicat. Duminică, pe 8 octombrie, se va face o evaluare a acțiunii și vor fi stabiliți pașii următori.
 

Obiectivele majore ale acestui eveniment sunt fructificarea oportunităților de investiții oferite de România în acest moment, facilitarea dialogului dintre cele două grupuri de investitori și lansarea de parteneriate strategice și de noi afaceri.


Mesajul RePatriot este simplu: România oferă oportunităţi de afaceri pe care împreună le putem valorifica!


Această ediție este o continuare a Summit-ului RePatriot din 2016, în cadrul căruia 100 de antreprenori de top din Diaspora s-au întâlnit cu 100 de antreprenori de top din România, încurajând reconectarea Diasporei la mediul de afaceri românesc. Aici puteți găsi detaliile primei ediții.

 

site

 

Agenda finală, precum și detaliile logistice și organizatorice, vor fi transmise ulterior selectării aplicației celor care doresc să participe. 

 

 

Puteți aplica AICI.