Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

ANTREPRENORIATUL. Solutie pentru comunitatile defavorizate din Alba Iulia 12-07-2018

 

 

Miercuri, 25 iulie 2018, la Alba Iulia, organizăm o conferință prin care promovăm antreprenoriatul în cadrul celor mai defavorizate dintre comunitățile municipiului: cartierele Zgura, Partoş, Trandafirilor, Barbu Lăutaru, Ciocârliei-Pompieri.

 

În acest demers care vizează crearea unei veritabile „Coaliții anti-sărăcie” urmărim ca, alături de oameni din aceste comunități, oameni de afaceri și oficialități, să găsim acele soluții de antreprenoriat pentru ca dinamismul Cetății Alba Carolina să iradieze dincolo de zidurile sale, până în cele mai defavorizate cartiere ale municipiului.

 

Conferința se desfășoară miercuri, 25 iulie 2018, în cadrul proiectului Alba Iulia 360, între orele 14.00 - 20.00, la Hotel Mariss, strada Viilor 39. 

 

Vă puteţi înscrie prin completarea formularului online sau prin contactarea expertului Fundației Naționale a Tinerilor Manageri - FNTM, Claudia Pilat, pentru transmiterea confirmării de participare, cu datele dumneavoastră, la claudia.pilat@fntm.ro, tel. 0745861220.
 

Evenimentul poate fi consultat și în secțiunea dedicată evenimentelor de pe pagina de Facebook a FNTM la acest link și pe site-ul oficial al Primariei, www.apulum.ro.

 

 

Agenda conferinței actualizată la 24 iulie 2018: