Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

Aflati ultimele oportunitati de afaceri de la Bucuresti Business Days 2017, 14 si 15 decembrie 17-11-2017

Urmărește-ne cu un Like pe pagina FNTM de Facebook, AICI. 

Cel mai important eveniment de business al anului din Bucuresti, Bucuresti Business Days 2017,  se va desfasura pe 14 si 15 decembrie la Hotel Ramada Nord si va aduna peste 1000 de antreprenori, manageri si profesinisti din diferite domenii, si peste 100 de speakeri -  antreprenori de succes, manageri performanti din companii cu notorietate pe piata si profesionisti cu experienta si reputatie profesionala impecabila in domeniul lor de expertiza, profesori universitari de la reputate scoli de business din Europa, reprezentanti ai autoritatilor locale, membri ai guvernului, diplomati economici, speakeri motivationali, performeri, oameni de cultura, artisti.

Bucuresti Business Days 2017 se va axa pe fructificarea oportunitatilor pe care trendurile si valurile de schimbari le vor releva in viitorul apropiat si pe solutii si raspunsuri la problemele si provocarile cu care te confrunti. De asemenea, participantii vor avea oportunitatea de a invata prin schimburi de experienta; evenimentul si ofera oportunitati de business networking si interactiuni cu participantii, partenerii evenimentului si speakerii prezenti.

La eveniment va vorbi si Marius Bostan, membru fondator al Fundatiei Nationale a Tinerilor Manageri, cu  o vasta experientă de management ca membru in diverse consilii de administratie al unor companii, fonduri sau organizaţii non-profit si investitor in mai multe domenii. Ca antreprenor social dar si ca expert, de peste 20 ani, este specializat in proiecte de dezvoltare locala, finantare si managementul companiilor. Este initiatorul introducerii în Romania a finantarii proiectelor de dezvoltare prin obligaţiuni municipale, aducand prin aportul sau surse de finantare care au adus economii importante la bugetele locale: iniţiatorul si liderul proiectului Re>Patriot.

Marius Bostan va vorbi pe 14 decembrie, in Sesiunea plenara 3 - Oameni si tehnologie. 

Puteti consulta intregul program aici
 

Sunt mai multe tipuri de acces la evenimentele Business Days, fiecare tip de acces are propriile sale caracteristici si beneficii. Doritorii isi pot configura in functie de nevoile, posibilitatile si disponibilitatile lor. Toate biletele de acces la evenimentele Business Days sunt de tipul multipassParticipantii loiali la evenimentele Business Days beneficiaza de reducere de 25%. De asemenea pentru mai multi participanti de la aceasi organizatie sau institutie se ofera discounturi de volumElevii, studentii si profesorii pot participa cu 50% reducere la evenimentele Business Days. Aflati mai multe despre aceste facilitati vizitand pagina TIPURI DE ACCES

O lista completa a vorbitorilor puteti consulta aici

SESIUNE PLENARA 3 - OAMENI SI TEHNOLOGIE