Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

80 de antreprenori din regiunea Sud-Muntenia pot primit finantare de pana la 40.000 euro prin BizzSmart 21-06-2018

Proiectul BizzSmart – Creșterea ocupării prin susținerea și dezvoltarea antreprenoriatului inovativ în regiunea Sud–Muntenia (POCU/82/3/7/105944) este finanțat din fonduri europene și este implementat de către Universitatea POLITEHNICA din București.

 

După cum bine știm, lumea afacerilor este o lume competitivă. Astfel, ne-am propus să finanțăm cele mai bune 80 de idei de afacere cu până la 40.000 de euro.

 

Grafica 1Care sunt condițiile?

 

  1. Să ai domiciliul sau reședința în Regiunea Sud-Muntenia, mai exact într-unul dintre județele Călărași, Dâmbovița, Teleorman, Giurgiu, Prahova, Argeș sau Ialomița.
  2. Să ai o idee de afacere în care să crezi cu tărie! Dacă ideea ta este încă la dospit, te putem îndruma cu ajutorul experților noștri. Afacerea propusă trebuie să fie dintr-un domeniu nonagricol și să fie înființată în mediul urban în regiunea Sud-Muntenia.
     

Cum te putem ajuta să faci trecerea de la idee la afacere?

 

Dacă ai o idee de afacere dar nu știi de unde să începi, prin proiectul BizzSmart noi îți oferim oportunitatea de a participa GRATUIT la cursul de formare antreprenorială (unde îți garantăm că vei învăța tot ce este necesar să știi despre dezvoltarea ei). Pentru că știm că în ziua de astăzi timpul este o problemă, ne-am hotărât să organizăm cursurile la Urziceni, în weekend-uri (3 weekend-uri, 8 ore/zi). Pe toată perioada de derulare a cursului, îți asigurăm cazarea (la hotel), masa la restaurantul hotelului și transportul (pe care îl vom deconta ulterior). Pentru că noi apreciem oamenii motivați îi vom premia pe cei mai buni 10 cursanți din fiecare serie cu suma de 1000lei/persoană. După finalizarea cursului, te încurajăm să te înscrii la Concursul de Planuri de Afacere, unde ideea ta va fi evaluată de către persoane din afara proiectului (persoane cu experiență în domeniul afacerilor) pentru că vrem să asigurăm transparență totală.

 

În ce constă premiul?  

În cei maximum 40.000 de euro promiși la început.

 

Dacă ești unul dintre cei 80 de antreprenori care au fost declarați câștigători, în continuare vom avea grijă ca tu să beneficiezi și de un stagiu de practică unde vei învăța tot ce trebuie să știi despre domeniul ales de tine. 
Ulterior, te vom îndruma pe toată perioada de implementare a planului tău de afacere prin intermediul experților noștri care îți vor furniza servicii personalizate de consultanță/consiliere/mentorat.


Pentru a putea beneficia de această ofertă, tot ce trebuie să faci este să te  înregistrezi în cadrul proiectului prin accesarea linkului http://bizzsmart.ro/index.php/inregistrare-gt și să participi la întâlnirile stabilite de comun acord (experți din cadrul proiectului te vor contacta) unde va trebui să ne aduci actele necesare pentru înscriere (le regăsești la adresa http://bizzsmart.ro/index.php/grup-tinta/continut-dosar-gt). Tot în cadrul acestei întâlniri, îți vom testa spiritul antreprenorial (vrem să ne cunoaștem mai bine).

 

 

Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020

 

Pentru mai multe informații:

 

Lidia PARPALĂ

Expert selecție și recrutare grup țintă 

0727.720.767

 

Florina CHISCOP

Expert selecție  și recrutare grup țintă

0770.494.247

 

E-mail proiect: bizzsmart@upb.ro