Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

100 de burse in SUA pentru tineri antreprenori, prin Young Transatlantic Innovation Leaders Initiative 20-01-2017

Urmărește-ne cu un Like pe pagina www.facebook.com/FNTM.RO 

Programul pentru aplicarea la fellowship-ul Young Transatlantic Innovation Leaders Initiative (YTILI) 2017 s-a deschis pe 9 ianuarie 2017 și se încheie pe 6 februarie 2017, anunta parlamentor.ro.

În 2017, YTILI va angaja până la 100 de tineri antreprenori europeni într-o serie de dezvoltare și de conducere de activități profesionale care sunt concepute pentru a sprijini creșterea și dezvoltarea asociațiilor de afaceri comerciale și sociale în comunitățile lor de origine. Bursierii YTILI vor construi rețele, legături și parteneriate durabile pentru a atrage investiții și sprijin pentru asocierile lor antreprenoriale.

Bursa YTILI este o oportunitate pentru a câștiga experiență profesională, abilități și conexiuni valoroase pentru îmbunătățirea afacerilor.

De asemenea, vă veți conecta cu un grup dinamic de experți și mentori din Statele Unite și Europa;
Veți deveni parte dintr-o rețea tot mai mare de antreprenori europeni dinamici angajați în consolidarea relației transatlantice și veți contribui la creșterea ecosistemelor antreprenoriale în comunitățile lor de origine.


Este vizat un grup de tineri, divers, entuziast și creativ în startup și întreprinderi inovatoare, gata să își dezvolte afacerea și relațiile sociale.

Programul este deschis tinerilor întreprinzători care îndeplinesc următoarele condiții:

- Vârsta cuprinsă între 24 și 35 de ani.
- Cetățean al uneia dintre țările participante: Albania, Armenia, Austria, Azerbaidjan, Belarus, Belgia, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Cipru, Republica Cehă, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franța, Georgia, Germania, Grecia, Ungaria, Islanda, Irlanda, Italia, Kosovo, Letonia, Lituania, Luxemburg, Macedonia, Malta, Moldova, Muntenegru, Olanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, România, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Elveția, Turcia, Ucraina, Regatul Unit.
- În prezent, se află într-una dintre țările participante.
- Sunt eligibili pentru a primi un brevet viza J-1.
- Să aibă cel puțin doi (2) ani de experiență antreprenorială / lider cu o afacere de pornire sau de risc social.
- Nu este cetățean al S.U.A. sau rezident permanent al Statelor Unite.
- Nu este angajat al guvernului SUA.
- Este specialist în citire, scriere și vorbire în limba engleză.

Formularul de înscriere e aici

sursa foto: gmfus.org