Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri

"Antreprenoriat romanesc" - Conferinta Capital pe 19 iunie 12-06-2017

 

Luni, 19 iunie, începând cu ora 9.30, la Hotel Domenii Plaza, Revista Capital organizează Conferința Antreprenoriat românesc”.

 

Antreprenoriatul este tot mai atractiv pentru români. Datele ONRC arată că s-au deschis mai multe firme în 2016 faţă de anul anterior, dar, deși mai puține ca în trecut, insolvenţele sunt în continuare în număr mare.

 

Finanţarea şi modificarea salariului minim dar şi a politicii fiscale sunt principalele motive pentru care antreprenorii ajung la default. Programele statului şi o deschidere mai mare a băncilor sunt elemente cheie pentru dezvoltarea afacerilor mici şi mijlocii.

 

De asemenea, în anul 2015, firmele cu acționariat privat românesc au angajat peste 60.000 de persoane, în timp ce personalul angajat de companiile străine s-a redus cu circa 2.000 de salariați.

 

În acest context, Revista Capital vă propune o dezbatere cu reprezentanți ai mediului de afaceri dar și cu cei mai importanți factori de decizie din partea autorităților publice, în cadrul căreia vom discuta despre obstacolele și dezvoltarea antreprenoriatului românesc în 2017.

 

Se vor aborda următoarele teme:

 

- Finanţarea de la bănci: variante şi condiţii de accesibilitate

 

- Programele statului: ajutoare de stat şi programe naţionale

 

- Legislaţie fiscală: noul regim al al IMM-urilor

 

- Poveşti de succes cu antreprenori români

 

Conferința se va desfășura la Hotel Domenii Plaza, Str. Al.Constantinescu nr. 33 București, pe 19 iunie, începând cu ora 9:30.  

Fundația Națională a Tinerilor Manageri este partener al evenimentului.

 

Participarea este GRATUITĂ!

Pentru mai multe detalii și înscriere, click aici